• NAL 340. KM. 1188 COMA-RUGA 43880
 • info@kartingcomaruga.com

Karting a Coma-Ruga

Karting a Coma-Ruga de Karting Comaruga, es una empresa amb 30 anys de experiència, ubicat a NAL 340. KM. 1188 – COMA-RUGA (Davant del Mercadona).

 

També, a la nostra selecció de karts podràs trobar:

Super-kart 400 c.c.: Amb 15 c.v. un kart podràs disfrutar de la potència i velocitat amb unes sensacionals prestacions. Majors de 15 anys.

Kart Formula: Amb 10 c.v. En un traçat que podràs sentir la velocitat i derrapar per aprendre a controlar el kart. De 1 1 a 14 anys.

Kart Infantil: 200 c.c. y 7 c.v. Monoplaça infantil on ja poden conduir sols i iniciarse en el món del kàrting. De 5 a 10 anys.

Kart Biplaça: Per els més «Peques» acompanyats d’un adult, on es divertirán i prenen el primer contacte amb el volant i el poden conduir, controlat en tot moment per un adult. De 3 a 4 anys.

A més, a Karting a Coma-Ruga podràs trobar tots els següents serveis:

 • Carreres per a grups a karting a el Vendrell: Organitza una carrera amb els teus amics, companys de treball, esdeveniments d’empresa, aniversaris o comiats de solters/es, amb cronometratge a temps real on a continuació dels entrenaments se us clasificará per a la parrilla de sortida.

 

 • G.P. Karting+Esmorzar, dinar o sopar a karting a Coma-Ruga: Amb els amics, a esdeveniments d’empreses o en família, disfrutar de un G.P. Karting+Restaurant es una experiència gratificant i divertida.

 

 • Esdeveniments d’empreses/Aniversaris a karting a Coma-Ruga: A el Kàrting Coma-Ruga desprès d’organitzar les carreres de karts, a més t’oferim la posibilitat d’organitzar des d’un pica-pica a un dinar informal i familiar al aire lliure.

 

 • Aniversaris infantils a karting a Coma-Ruga: Escull el pack que més t’agradi, i et garantim, que gaudiràs d’un gran dia inolvidable en companyia de la teva família y amics.

 

SEO a Tarragona

FORMULARIO
DE CONTACTO

  1
  Escanea el código
  Hola 👋
  ¿En qué podemos ayudarte?